Paul Muis

Paul Muis

Programma

Geen data beschikbaar...

Over Paul Muis

FoxAcademy biedt een uitgebreid opleidingsaanbod, ontwikkeld en verzorgd door Fox-IT Experts. De hands-on opleidingen van FoxAcademy gaan in op de laatste ontwikkelingen en tendensen in de IT Security markt en koppelen theoretische kennis aan de dagelijkse praktijk.

Kennisdeling is al sinds het ontstaan van Fox-IT één van de speerpunten. Het slimmer maken van de maatschappij, onze opdrachtgevers en hun medewerkers draagt immers bij aan een veiligere samenleving. FoxAcademy verzorgt opleidingen, regulier en maatwerk, op locatie of vanuit Delft. Daarnaast geven de FoxAcademy experts op verzoek presentaties, gastcolleges of hands-on trainingen.

Fox-IT zet al 15 jaar slimme ideeën en technologie om in innovatieve oplossingen die zorgen voor een veiligere samenleving. Vanaf het begin van het digitale tijdperk en de opkomst van cybercrime is Fox-IT een belangrijke speler op nationaal en internationaal niveau. We hebben daardoor (bijna) alles al een keer gezien in de wereld van malware, hacking en digitaal onderzoek. Daarnaast is een belangrijke kernwaarde bij Fox-IT: voorop lopen in innovatie. We maken ruimte om bij te blijven door informele pizzasessies en techtalks.